Indeling vakantiehuis


De indeling van het vakantiehuis
De indeling van het vakantiehuis

Woonkamer

Heeft een open keuken en grote schuifdeur zodat je makkelijk het terras op kunt. Het hele huisje is¬†voorzien van dubbel glas en CV met thermostaat, dus zelfs op een koude dag is het hele huisje in een mum van tijd lekker warm. In de winter krijg je door het kleed voor de gel-haard geen koude voeten.¬†Er hangt een 32″ TV met Chromecast.

Grote slaapkamer

Met 2 persoonsbed (2 keer matras van 80×200) en een mooie grote kledingkast,

Kleine slaapkamer

Met een stapelbed voor 2 personen (80×200) en eventueel het baby-bed. Naast het stapelbed vind je een kast vol leuke spellen en een heleboel speelgoed.

Badkamer

Met fijne douche, design radiator voor de handdoeken, toilet en badmeubel.

Keuken

Is voorzien van een combimagnetron, broodrooster, Senseo en Nespresso koffiemachines, waterkoker, blender en citruspers. De grote koelkast beschikt over een vriesgedeelte en groot koelgedeelte.

Terras

Op het ruime terras geniet je in de ochtendzon van je ontbijt, of lig je relaxed in het middagzonnetje. De veranda zorgt er voor dat je met een beetje regen toch lekker buiten kan zitten.

Tuin

De tuin loopt helemaal rondom het vakantiehuis. Het is een lekker grasveld met een paar blauwe regens, een vlinderstruik en mooie bomen. Hierdoor heb je veel privacy en rust in en om het huis, terwijl je toch uitkijkt over het strand.

Aan de kant van de slaapkamers zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.